Marki
Firma z historią od 1912 roku, oferuje między innymi nowoczesne, zdrowe surowce w jakości bio.
Makarony Felicia to marka Adriani SpA Societa Benefit Company. Powstała w 2009 roku w miejscowości Gravina w Apuli. Firma Felicia jest jedyną wolną od alergenów włoską fabryką makaronów ze zintegrowanym młynkiem wieloziarnistym. Na każdym etapie produkcji surowiec jest kontrolowany w celu zagwarantowania bezpiecznego, wysokiej jakości produktu. Firma stawia na innowacje, zrównoważony rozwój i najwyższą jakość surowca, który używa do produkcji makaronów. Marka Felicia to organiczne zdrowe, smaczne bezglutenowe makarony produkowany w innowacyjny sposób.
Caroma to doskonała kawy palona w Południowym Tyrolu przez Mistrza Sommelierów Włoch, mająca w ofercie rzadkie specjały kawowe poszukiwane na całym świecie
Felicia powstała w 2009 roku w Gravina w Apuli we Włoszech jako marka Andriani SpA Societa Benefit Comapny. Posiada jedyną wolną od alergenów fabrykę makaronu z zintegrowanym młynkiem wieloziarnistym z całkowitą kontrola całego procesu produkcyjnego od zakupu surowca do stworzenia makaronu. Dbałość o bezpieczeństwo żywności jest gwarantowane przez liczne kontrole jakości przeprowadzane na wszystkich etapach procesu. Marka Felicia posiada największy asortyment makaronów ekologicznych bezglutenowych we Włoszech.
Właściciel marki Adriani SpA jest liderem zrównoważonego łańcucha dostaw roślin strączkowych we Włoszech, którego celem jest ochrona odżywiania gleb i przyczynia się do bioróżnorodności. Uprawa roślin strączkowych szanuje środowisko dzięki redukcji emisji gazów do atmosfery.
Marcin Majewski Kaszarnia Włodowo – bezglutenowa świeża kasza gryczana uprawiana bez użycia pestycydów, herbicydów (w tym glifosatu) i innych chemikaliów
Młyn Kopytowa tradycyjnie mielona zawsze świeża mąka. Większość produktów ma certyfikat pdodukcji ekologicznej
Rodzinna farma Molise, która produkuje przeciery pomidorowe, sosy, pesto, rośliny strączkowe i przetwory owocowe.
Włoska rodzinna firma wytwarzająca w sposób tradycyjny najwyższej jakości makarony od 1912 roku w Gragnano na wybrzeżu Sorrento. Antyczne makarony di Gragnano IGP
Cukiernia rzemieślnicza powstała w 2001 roku, założona przez dwoje pasjonatów: Nino Marino i Vinzenzo Longhitano łącząca tradycyjne sycylijskie cukiernictwo z nowoczesnością i innowacyjnością.
Marka Spina Sapori di Puglia: to rodzinna rzemieślnicza firma z Apuli działająca od 1966 roku. Jest jednym z trzech producentów Slow Food Tomato of Manduria Presidium.
Voiello to firma wytwarzająca makarony od ponad 160 lat. Sami nazywają się fanatykami makaronu.